Muca Maca navdušila tudi v vrtcih

Danes, 23. 1.  se je šolska skupina FLL odpravila v dva bližnja vrtca. Najprej peš z vso našo »kramo« v Podlubnik v Najdihojco, ker je že sledil prvi nastop ob devetih. Otroci so bili izjemno občinstvo in so se v zgodbo vživeli skoraj še bolj kot mi.

DSC_0221

DSC_0228

DSC_0235 DSC_0238

DSC_0247

DSC_0251

DSC_0255

DSC_0257 DSC_0264

DSC_0266

DSC_0221

Po nastopu je sledila malica in takoj zatem odprava na avtobus. Z avtobusom smo se odpeljali na Trato do vrtca Pedenjped in tam še enkrat navdušili najmlajšo generacijo Škofje Loke. Avtobus za nazaj smo zamudili in morali počakati na drugega, čas smo si kot skupina krajšali z mahanjem voznikom, ki so peljali mimo nas, nazaj smo dobili nekaj iskrenih nasmehov in pozdravov ter od najbolj zagretih voznikov celo krajši pozdrav s hupo. Več si lahko ogledate na slikah in posnetkih, za katere pridno poskrbi in jih objavlja naš mentor g. Matjaž Pintarič.

Šesto šolsko uro sva z Maticem preko Skype kontaktirala še FLL skupino iz O. Š. Dobrova, ki so letošnji gostitelji državnega FLL tekmovanja in se tudi intenzivno pripravljajo na tekmovanje. Izmenjali smo nekaj podatkov glede priprav na tekmovanje in si zaželeli srečo.

 

Napisala: Emma Mahmutović

(Skupno 113 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost