Vabilo na predavanje M. Klug: Kako starši pomagajo otroku pri delu in učenju za šolo, 15. 11. 2018

Spoštovani starši!

Vabimo vas na predavanje Mojce Klug  Kako starši pomagajo otroku pri delu in učenju za šolo, ki bo v četrtek, 15. 11. 2018, s pričetkom ob 18. uri v večnamenskem prostoru šole.

Mojca Klug je profesorica defektologije za osebe z motnjami v duševnem in telesnem razvoju. Bogate strokovne izkušnje si je pridobila ob delu z učenci s primanjkljaji na posameznih področjih učenja v osnovni šoli.

Sodelovala je s Pedagoško fakulteto v Ljubljani, en mandat pa je bila tudi asistentka na področju metodike na Pedagoški fakulteti v Ljubljani. Ob rednem delu z otroki je nekaj časa vodila lastno podjetje. Izdajala je revijo Bučka za starše osnovnošolskih otrok ter učitelje.

Kasneje je nekaj let aktivno sodelovala z Društvom Bravo in bila urednica Biltena.

Kot zunanja sodelavka Republiškega izpitnega centra se je spopadala s prilagoditvami za dijake s posebnimi potrebami, kandidate za opravljanje poklicne ali splošne mature.

S svojimi prispevki in referati se je pogosto udeleževala različnih strokovnih srečanj, konferenc ter kongresov.

Z Zavodom RS za šolstvo je kot predavateljica sodelovala pri izvedbi različnih strokovnih spopolnjevanj za strokovne delavce šol.

Trenutno je zaposlena na Osnovni šoli Jela Janežiča v Škofji Lok, kot učiteljica na višji stopnji prilagojenega izobraževalnega programa z nižjim izobrazbenim standardom.

Prisrčno vabljeni!

(Skupno 120 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost