O 10. tednu

V našem 10. šolskem tednu se v okviru novinarskega krožka oglašam Brin Drobnjak, ki vam bom opisal dogodivščine tega in prejšnjega tedna. Verjetno je najboljša stvar, ki se je dogodila izven šole kar to, da je devetošolec Juš Krajnik nastopal na Opera odru pred žiranti Marjetko Vovk, Ano Klašnja, Brankom Čakarmišem in ja—tudi pred  Ladom Bizovičarjem, ki je prejšnji teden tudi obiskal to šolo. Juš je prepričal vse žirante ter občinstvo, s tem pa si je s prijatelji, ki tudi sestavljajo skupino Dunking Devils, rezerviral vstopnico v naslednjem krogu, nato pa že kar v polfinalu.

Prejšnji teden so šestošolci obiskali Staro Loko. Obiskali so cerkev sv. Jurija. Tam jim je orgle predstavil Gašper Jereb, nanje pa je  zaigral tudi Jakob Habicht. Skratka, imeli so kar precej zanimiv kulturni dan.

Tudi športa ni manjkalo, med počitnicami je okoli 50 tekačev ponosno premikalo noge na največji tekaški prireditvi v Sloveniji. Čestitke vsem z dovolj volje in kondicije. Seveda pa tudi to ni edina rekreacijska prireditev v zvezi z našo šolo, saj Občina Škofja Loka vabi na družinske rekreacije, ki so se začele v soboto, v mali telovadnici Osnovne šole Cvetka Golarja na Trati med peto in pol šesto uro popoldne.

Malce bolj nazaj v preteklost, pred počitnicami so si prvošolci ogledali Zvezdico Zaspanko na Loškem odru. Opisali so jo kot čudovito, čarobno in razgibano baletno predstavo.

Zadnji dan pred počitnicami, 26. oktobra, so deveto-, osmo- in sedmošolci dvignili trofejo na tekmovanju robotskega dela.

Z vami sem bil Brin Drobnjak in upam, da sem vas razsvetlil o dogajanju na naši šoli.

(Skupno 123 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost